U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Minute Match

Minute Match


Via Minutematch kunnen kandidaten zichzelf presenteren met behulp van een eigen webpresentatie op de site. Op deze manier kunnen werkgevers op een razendsnelle manier kandidaten vinden voor tijdelijke opdrachten. Daarom is Minutematch.nl altijd op zoek naar de beste professionals in hun vakgebied. Deze professionals ondergaan eerst een strenge selectie waarna alleen de beste kandidaten online worden gepresenteerd. Hierdoor is het mogelijk om 24 uur per dag de beste kandidaten te zoeken, zelf de selectie te maken en eerst de kandidaat te leren kennen voordat deze op gesprek komt.

De site Minutematch is een podium waar de beste professionals zich kunnen presenteren. Dit zijn professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen en met behulp van Minutematch.nl een verdere ontwikkeling willen doormaken en hun carrière willen versnellen.
Met behulp van jarenlange ervaring en het beschikbare testinstrumentarium is Minute Match in staat op precies die kandidaten te selecteren die binnen afzienbare tijd een toegevoegde waarde kunnen bieden aan een organisatie. Deze kandidaten werken via Minutematch.nl en worden door Minute Match professioneel begeleid en gecoacht.

Minutematch biedt kandidaten een ideale werkomgeving en opdrachtgevers kunnen binnen no-time beschikken over de beste tijdelijke professionals in hun vakgebied. Minutematch.nl is een initiatief van Professionals in Marketing & Communicatie, HRM en Management Support en heeft als doel om dit aantal te vergroten, om nog meer organisaties en kandidaten te helpen hun droom te verwezenlijken.


» Ga naar de website van Minute MatchVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap