U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Trias Uitzendbureau

Trias Uitzendbureau


Trias is gespecialiseerd in vaste banen en in tijdelijke projecten. Daarbij richt men zich specifiek op de volgende disciplines:
- financiën en administratie;
- secretariaat en managementondersteuning;
- commercie;
- marketing en communicatie.

Binnen deze disciplines richt men zich op functies op midden- en hoger kader niveau. Men heeft één bureau voor de invulling van personeel via zowel de uitzendformule als de werving & selectieformule.

Trias is een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers en kandidaten. Er wordt maatwerk geleverd doordat men kwaliteit boven kwantiteit nastreeft. Ook hanteert men een persoonlijke, operationele en no-nonsense aanpak waarbij opdrachtgevers contact hebben met adviseurs die al jaren werkzaam zijn in de branche.

Hierdoor heeft Trias een groot netwerk op kunnen zetten en kan men samenwerken met uiteenlopende duurzame relaties die de invulling van vacatures aan Trias toevertrouwen. De realisatie van de perfecte match staat daarbij voorop.

Tot de opdrachtgevers behoren gerenommeerde organisaties: Dit zijn zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven in de regio Noord-Brabant. Ze zijn actief in de zakelijke- en dienstverlenende sector, zowel in een profit als non-profit omgeving.

Trias biedt diensten aan op een kwalitatief hoog niveau. Dat wil zeggen dat er hoge eisen worden gesteld aan het eigen personeel. De adviseurs van trias zijn vakspecialisten, beschikken over kennis van de markt, hebben ruime levens- en werkervaring en zijn reeds een aantal jaren bij Trias werkzaam.


» Ga naar de website van Trias UitzendbureauVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap