U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Interimfase

Interimfase


Interimfase geeft organisaties een open, duidelijke en efficiënte advisering op de gebieden van:

Vrijwel iedere organisatie krijgt te maken met interne en externe organisatieveranderingen waarbij de inzet van een externe specialist nodig is. Het besluit om een expert op een interim of projectmatige manier aan te nemen kan voortkomen uit het feit dat er op de markt een onverwachte verandering heeft plaatsgevonden, er een tekort is aan adequaat management, er ontbreekt expertise op een bepaald terrein, of men moet de werkdruk opvangen in drukke perioden. Interimfase is in staat om voor een bepaalde periode de juiste kandidaten te detacheren zodat een opdrachtgever ook tijdens een veranderingsproces kan blijven doorgroeien.

Om een vacature op de juiste manier in te villen is het essentieel dat er een goede match is tussen de juiste persoon, de juiste functie en de juiste werkgever. Hiervoor heeft Interimfase een duidelijke en gedegen werving en selectieprocedure ontwikkeld. Deze leidt in een redelijk kort tijdsbestek tot een optimaal resultaat.

Wanneer men kiest om aan de slag te gaan met de executive-searchfasen is de werkwijze vrijwel identiek aan die van de werving en selectiefasen. Echter bij deze aanpak is het persoonlijke contact essentieel. Deze aanpak wordt vooral gebruikt bij hoger-kaderpersoneel, schaarse kandidaten of functies die moeilijk in te vullen zijn.

Het is mogelijk dat een werknemer door noodzakelijke veranderingen op het werk op zoek moet naar een nieuwe of andere functie binnen of buiten de werkkring. Voor beide partijen is het dan belangrijk om een goede oplossing te vinden om onnodige kosten en lasten te besparen. Aan de hand de beproefde herplaatsingsfasen zorgt Interimfase voor een goede begeleiding van de werknemer bij het vinden van een nieuwe en passende werkkring.


» Ga naar de website van InterimfaseAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap