U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Tekton Resources

Tekton Resources


TRS Staffing Solutions Nederland verzorgt de werving van kandidaten voor uiteenlopende projecten. TRS Staffing Solutions Nederland maakt deel uit van de wereldwijde TRS Staffing Solutions Groep welke kantoren heeft in Groot Brittannië, Ierland, Spanje, Nederland, Puerto Rico, de Verenigde Staten, Canada en Zuid Afrika.

TRS Staffing Solutions besloot een vestiging in Nederland te openen om de Nederlandse opdrachtgevers nationaal en internationaal nog beter te kunnen voorzien van kundig personeel.

Sinds die opening is het netwerk van opdrachtgevers en kandidaten stevig uitgebreid worden projecten ondersteund in Europa, de Verenigde Staten, Canada, het Midden Oosten, Zuid Afrika, Azië en Australië. Ook wordt met behulp van het "Agency Management" programma, de werving van personeel via meer dan 250 andere internationale detacherings- en uitzendbureaus geregeld.

Het internationale netwerk stelt kandidaten in staat om direct in contact te komen met de meest toonaangevende bedrijven in haar branches die voor uiteenlopende functies op zoek zijn naar hoog gekwalificeerd personeel.


» Ga naar de website van Tekton ResourcesAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap