U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Connexions Uitzendorganisatie

Connexions Uitzendorganisatie


Er wordt door veel bedrijven en organisaties, groot en klein, een beroep gedaan op Connexions. Vele zorgvuldig geselecteerde kandidaten vonden op deze manier een nieuwe baan, voor vast of tijdelijk werk. En daarbij krijgt Connexions van zowel opdrachtgevers als kandidaten positieve reactie wat een stimulans is om door te gaan.

Het succes van Connexions is niet aan komen waaien. Door ruime ervaring, verstand van zaken en behoorlijk wat mensenkennis heeft men talent en kwaliteit kunnen ontdekken. Connexions is geen groot bedrijf, hecht veel waarde aan persoonlijk contact en is regionaal actief. Hierdoor is men in staat maatwerk te leveren en de juiste persoon op de juiste plek neer te zetten.

Maar er is meer nodig voor een succesvolle implementatie. Welke motivaties, interesses en personaliteiten spelen er. Zijn de bedrijfscultuur, werkplek en faciliteiten wel aanspreken genoeg.  En vooral is er sprake van synergie.

Het is er Connexions alles aangelegen dat zowel opdrachtgever als kandidaat gebaat zijn bij de bemiddeling. Doordat men regelmatig contact houdt kan men storingen in een vroeg stadium constateren. Connexions ziet haar kandidaten graag carrière maken en draagt hieraan bij met adviezen, training en opleiding.


» Ga naar de website van Connexions UitzendorganisatieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap