U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Trend Uitzendburo

Trend Uitzendburo


Kandidaten die klaar zijn met studeren of op zoek zijn naar een kantoorbaan waar ze beter tot hun recht komen, moeten zich nodig gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Werk is er volop te vinden. Maar welke baan is dan het meest geschikt? Wat moet een baan opleveren? Allemaal moeilijke vragen, maar Trend Uitzendburo kan helpen deze vragen te beantwoorden.  

Trend Uitzendburo heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling van kantoorpersoneel. Dit doet men voor MBO-ers en startende HBO-ers. Kandidaten worden op afspraak ingeschreven. Dit is een unieke manier van werken. Men probeert hiermee een betere selectie te bereiken. Want door een intensieve selectie kan men een kandidaat beter leren kennen. Zowel op het gebied van opleiding, ervaring en capaciteiten, maar ook qua karakterstructuur.

Om kwaliteit te kunnen leveren moet men afspraken nakomen, dat is richting opdrachtgevers, kandidaten en collega's. Deze manier van werken heeft er voor gezorgd dat 80% van de kandidaten van Trend een vaste baan hebben gekregen in de kantoorsector. Tevens verzorgen Trend Werving & Selectie en Trend Detachering de bemiddeling in de kantoorsector.

Zowel kandidaten en opdrachtgevers hebben veel baat bij de begeleiding van Trend op de dynamische en soms erg ondoorzichtige  arbeidsmarkt. Het is daarbij belangrijk dat de juiste keuzes gemaakt worden. Zo heeft Trend de Trend Talent Test om alle mogelijkheden en drijfveren boven water te krijgen. Kandidaten worden hier zeker wijzer van.


» Ga naar de website van Trend UitzendburoAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap