U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » U Point

U Point


U Point is een kwaliteitsspeler die binnen de CBE Group leverancier is van flexwerk. U Point beschikt over regionale vestigingen maar levert een landelijk service niveau.

Er vindt werving & Selectie plaats voor personeel voor de branches beveiliging, commercieel / administratief, techniek en logistiek. Het kwaliteitsniveau van deze kandidaten is tevens het visitekaartje voor U Point.  Er wordt dan ook veel tijd een aandacht gestoken in de intakegesprekken met zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Kandidaten worden tijdens de uitzendperiode begeleid en men krijgt opleidingsmogelijkheden aangeboden. Als focus heeft men om steeds de juiste match te vinden. En niet om er zoveel mogelijk te maken, maar om maatwerk te leveren. Iedere vestiging heeft kennis van de (regionale) markt en heeft goede contacten met een netwerk dat bruikbaar is voor de werving & selectie van goede kandidaten. Men hanteert een persoonlijke benadering en is daardoor koploper in het bemiddelen via de uitzendformule naar vaste banen.


» Ga naar de website van U PointAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap