U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » eMVe flex International Human Resources

eMVe flex International Human Resources


eMVeflex Personeelservice houdt zich al vele jaren bezig met personeelsvoorziening. Dankzij een grote vraag naar vakkrachten in uiteenlopende branches is eMVeflex actief met haar werving in meerdere landen voor verschillende beroepsgroepen.

eMVeflex heeft een betere aanpak van zaken. Dit doen zij op het gebied van service, door de controle op de ID bewijzen, haar bereikbaarheid en qua prijs / kwaliteitsverhouding.

Door een goede combinatie van lef en overhead weet eMVeflex kandidaten aan te bieden tegen een gunstig tarief. Hiervan profiteert de opdrachtgever. Deze krijgt dezelfde of zelfs betere kwaliteit tegen een lager tarief, een kandidaat kan weer werk aangeboden worden door dit lagere tarief.

Er wordt veel waarde gehecht aan de betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Zo worden er intensieve intake-gesprekken gehouden met kandidaten om een duidelijk beeld te krijgen van hun wensen en kwalificaties. Hetzelfde geldt voor de opdrachtgevers. eMVe verwacht van haar opdrachtgevers een uitgebreide functieomschrijving en veel informatie over het bedrijf zelf. Alleen zo kan er een goede match gemaakt worden tussen opdrachtgever en kandidaat.


» Ga naar de website van eMVe flex International Human ResourcesAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap