U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » X-fleX Werkbureau

X-fleX Werkbureau


Tijd is geld! Een werkgevers zonder personeel verliest tijd en geld. De continuïteit van het bedrijf komt in gevaar. X-fleX Werkbureau heeft een passende oplossing voor deze problemen. Wanneer opdrachtgevers een vakbekwame kracht nodig hebben hoeven zij slecht een telefoontje te plegen. Binnen een uur hebben ze een ervaren, gekwalificeerde flexwerker voor de deur staan. X-fleX Werkbureau is gespecialiseerd in de last-minute plaatsing.

Kandidaten kunnen via X-fleX Werkbureau rekenen op een prima begeleiding. Zois er de haal-, breng- en wekservice. Men streeft naar een lange termijn relatie met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

X-Flex Werkbureau is een jong, informeel, persoonlijk, strijdvaardig en betrokken uitzendbureau. Dankzij kort lijnen kan men snel de juiste bemiddeling bieden. Om alle opdrachtgevers en kandidaten goed van diens te zijn beschikt men over een aantal gespecialiseerde onderdelen. Zoals havenwerk, bijrijders, slopers / bouwopruimers, timmerlieden en shovel - en kraanmachinisten.


» Ga naar de website van X-fleX WerkbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap