U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Vriens Groep

Vriens Groep


Vriens Groep heeft zich gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerd personeel voor de overheid. Dit doen zij voor zowel tijdelijke als vaste functies. het sterke punt van Vriens is de omgang met flexibel personeel. Hierdoor kan men op een goede manier voorzien in de personeelsbehoefte van opdrachtgevers. Een vast groep medewerkers verzorgt de uitvoering van zowel kortlopende als langdurige opdrachten. Daarnaast kan Vriens ook de tijdelijke vervanging van een medewerker invullen. Dit kan op detacherings- of uitzendbasis.

Ook biedt Vriens Groep tegen zeer gunstige tarieven payrolling aan. Dit kan wanneer een opdrachtgever tevreden is over een kandidaat maar deze niet in dienst wil nemen.
De kandidaten hebben aan Vriens een goede thuisbasis. Het maakt niet uit welke achtergrond een kandidaat heeft, er is altijd een ruim aanbod van afwisselende opdrachten en interessante projecten. De vakkennis van kandidaten wordt up to date gehouden door het geven van interne cursussen bij veranderende wet- en regelgeving. Ook wordt aan kandidaten een juridische achterban aangeboden.

Vriens Groep verzorgt de bemiddeling in de vakgebieden Ruimtelijke Ordening, Milieu, Bouwzaken, Financiën, Personeelszaken, Welzijn, Sociale Zaken, Facilitaire zaken, Bestuursondersteuning en Algemeen juridische zaken. De kandidaten zijn inzetbaar in uitvoerende juridische, beleidsfuncties en leidinggevende functies. Vriens heeft voornamelijk gemeenten en provinciale overheden als opdrachtgevers.

Vriens Groep streeft naar een professionele aanpak en invulling van vacatures. Kandidaten die breed georiënteerd, flexibel en gespecialiseerd zijn, is een vereiste. Doordat Vriens deskundige selectiecriteria hanteert is dit een garantie voor kwaliteit.


» Ga naar de website van Vriens GroepAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap