U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Pool Uitzendorganisatie

Pool Uitzendorganisatie


De medewerkers van Pool Uitzendorganisatie beschikken over ruime ervaring in de uitzendbranche. Er wordt kwaliteit geleverd, er is de beschikking over een flinke dosis mensenkennis, er worden goede selecties gemaakt, men is flexibel en er wordt net iets meer gedaan dan wat er verwacht wordt.

Pool Uitzendorganisatie biedt de garantie voor een optimale dienstverlening en een snelle antwoord op alle wisselende wensen van opdrachtgevers. De medewerkers Pool Uitzendorganisatie zijn altijd bereikbaar en zorgen er voor dat opdrachten op een snelle, efficiënte en effectieve manier worden uitgevoerd.

Ieder intakegesprek wordt onbevooroordeeld benaderd. In ieder gesprek worden de sterke punten van een kandidaat benadrukt en worden de mogelijkheden voor inzet besproken. De karaktereigenschappen en wensen van een kandidaat spelen hierbij een grote rol.

Bij de invulling van een vacature leven de medewerkers van Pool Uitzendorganisatie zich volledig in, in de organisatiestructuur en sfeer de opdrachtgever.

De filosofie van Pool Uitzendorganisatie is dat een langdurige relatie van groot belang is bij de nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers. Men moet wederzijds vertrouwen hebben, vooral bij het invullen van tijdelijke functies. Dit si een groot voordeel voor opdrachtgevers omdat men bij nieuwe vacatures niet steeds uitgebreid overleg hoeft te houden.  

Omdat Pool Uitzendorganisatie over jarenlange ervaring binnen de arbeidsmarkt  kan zij snel en adequaat inspelen op de wensen en behoeften van opdrachtgevers.


» Ga naar de website van Pool UitzendorganisatieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap