U bent nu hier:  Home » Transport & Logistiek » Logistiekvac

Logistiekvac


Logistiekvac heeft als doel om een vacaturebank aan te bieden voor vacatures in de logistieke sector op HBO niveau. Vooral het werven van logistiek managers, logistiek-professionals en logistiek-beslissers is iets van perfect aansluit op de capaciteiten van Logistiekvac.

Kandidaten:
Via Logistiekvac kan op een gemakkelijke manier kenbaar gemaakt worden aan welke uw functie- en regio wensen een baan moet voldoen. Daarnaast is het mogelijk om regelmatig een (gratis) vacature email te ontvangen met vacatures die voldoen aan het gekozen profiel.

Werkgevers/Intermediairs:
Via Logistiekvac kan op een simpele manier een  vacature/personeelsadvertentie met logo geplaatst worden. Kandidaten die passen bij een bepaalde vacature worden benaderd door Logistiekvac, waarna deze kandidaten direct contact op kunnen nemen met de werkgever of direct kunnen solliciteren op een vacature.  

Vacatureclips:
Nieuw is de mogelijkheid om kandidaten kennis te laten maken met een werkgever door middel van een korte vacature videoclip. In deze vacatureclip van circa drie minuten, kan een werkgever een impressie geven van de organisatie en de vacature.


» Ga naar de website van LogistiekvacAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap