U bent nu hier:  Home » Transport & Logistiek » Marin Crew

Marin Crew


De coördinatie van de werving en selectie van de internationale crew voor haar scheepvaart vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Delfzijl. Alle schepen worden bemand door deskundig, flexibel en toegewijd personeel.

Marin Crew werkt met een Seacrew database waarin alle kandidaten zijn opgenomen. Al deze kandidaten zijn breed inzetbaar. Dit heeft als gevolg dat er snel en doelmatig gereageerd kan worden op onvoorziene omstandigheden en is aflossing van bemanningsleden gegarandeerd.

Het crewmanagement bestaat uit een vast team. Dit team bestaat uit een kapitein, hoofdwerktuigkundige en eerste stuurman. Deze vaste groep mensen vormt het aanspreekpunt voor de wisselende, internationale bemanningsleden, die zo veel mogelijk over de schepen rouleren om werkervaring op te doen.

Marin Crew heeft getracht, ondanks een stormachtige groei, haar kwaliteitsprincipes overeind te houden of daar waar mogelijk te verbeteren. En natuurlijk wordt er alles aan gedaan om een schip zo efficiënt mogelijk in de vaart te houden.

Dit is natuurlijk aan te realiseren met behulp van gekwalificeerde en ervaren crewcoördinators en de deskundigheid van het zeevarend personeel.


» Ga naar de website van Marin CrewVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap