U bent nu hier:  Home » Transport & Logistiek » VIA - Schakel in werk

VIA - Schakel in werk


VIA - schakel in werk verzorgt de werving en selectie van hoger opgeleiden voor sleutelposities in de supply chain en logistiek. Dit loop uiteen van afgestudeerd Hbo-er tot en met senior management nivo is Via de schakel.

Tevens levert VIA - schakel in werk diensten aan haar opdrachtgevers op het gebied van detachering, interim-management, persoonlijkheidsonderzoek, loopbaanbegeleiding en coaching. Bij de start van ingewikkelde logistieke operaties levert VIA-schakel in werk ook ondersteuning bij de invulling van competent leidinggevend kader en het projectmanagement.

VIA - schakel in werk neemt deel aan het gehele netwerk van logistici, logistieke organisaties en opleidingsinstituten in Zuid-Nederland. Hierdoor zijn zij in staat snel actie te ondernemen en kunnen ze haar kandidaten en opdrachtgevers een marktplaats aanbieden , waar op laagdrempelige en kwalitatieve wijze vraag en aanbod op elkaar wordt afgestemd.

VIA - schakel in werk is anders dankzij een persoonlijke betrokkenheid, discretie, professionele aanpak, snelheid en servicegerichtheid. Daarbij is belangrijk dat er gewerkt wordt aan een langdurig partnership met alle betrokkenen.


» Ga naar de website van VIA - Schakel in werkVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap