U bent nu hier:  Home » Chemie » Balans Techniek

Balans Techniek


Balans Techniek, actie in geheel Nederland, treedt op als intermediair voor middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Balans Techniek biedt haar diensten aan op het gebied van (flexibele) personeelsvoorziening. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever gaat Balans Techniek op zoek naar kandidaten met een (K)MBO-, HBO- of academisch werk- en denkniveau.

Balans Techniek heeft een grote database met kandidaten die ervaring hebben op de volgende gebieden: Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Bouwkunde. Hierdoor beschikken ze over een groep kandidaten die actief zijn als storingsmonteurs, servicemonteurs, werkvoorbereiders, calculators en tekenaars. U kunt echter ook denken aan leidinggevenden, zoals projectbegeleiders, teamleiders, chefmonteurs, etcetera.

Visie Balans Techniek
Eerlijke en op communicatie is waar Balans Techniek voor staat. Alle kandidaten worden natuurlijk op hun sterke punten gepresenteerd, maar er word niet geschroomd ook de zwakke punten aan te geven. Tevens wordt u middels een pro-actieve houding op de hoogte gehouden van uw bemiddelingstraject.


» Ga naar de website van Balans TechniekAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap