U bent nu hier:  Home » Techniek » TopTech

TopTech


TopTech verzorgt de bemiddeling van al het lager, middelbaar en hoger technisch personeel. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar tijdelijk of vast technisch personeel kunnen via TopTech deze vacatures op een zorgvuldig manier laten invullen. Hierdoor hoeven opdrachtgevers nergens meer naar om te kijken.

TopTech regelt verder alles. Dat wil zeggen de werving op de meest effectieve manieren, selectie, bemiddeling, salaris, arbeidsvoorwaarden, vervanging (bij ziekte, vakantie e.d.) en eventuele aanvullende opleidingen. TopTech heeft de beschikking over een groot netwerk van uitvoerend en leidinggevend technisch personeel. Dit loop uiteen van technische vakspecialisten t/m coördinerende projectmanagers op HBO of universitair niveau. Voor de vacatures van opdrachtgevers brengt Toptech de juiste mensen in stelling. Doordat men een strenge selectie hanteert is de opdrachtgever verzekerd van een constant hoge kwaliteit.

Wanneer opdrachtgevers op zoek zijn naar vast technisch personeel of naar tijdelijk personeel kunnen ze TopTech inschakelen:
- bij korte projecten;
- bij lange projecten;
- bij pieken;
- vervanging bij ziekte of vakantie;
- etc.

Kandidaten die door TopTech zijn geselecteerd hebben de beschikking over de juiste diploma's voor de invulling van vacatures. Wanneer dit nog niet het geval is zorgt TopTech er voor dat deze kandidaten begeleid worden tot het juiste niveau.


» Ga naar de website van TopTechAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap