U bent nu hier:  Home » Techniek » Jackling Engineering

Jackling Engineering


Jackling Engineering biedt opdrachtgevers totaaloplossingen voor de invulling en uitvoering van technische projecten in de utiliteit en industrie.  Dit voor gedaan met een gevoel voor techniek. De specialisatie ligt bij het zelfstandig ontwerpen, tekenen en installeren, met name op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Jackling Engineering wil er altijd voor zorgen dat 'de juiste man op de juiste plaats' terecht komt. Het persoonlijk contact met de eigen werknemers is daarom erg belangrijk. Een kandidaat krijgt vanaf zijn eerste project direct een vast contactpersoon die de begeleiding en advisering verzorgt.

Jackling Engineering zoekt altijd naar goede en gemotiveerde mensen met een opleiding op vmbo-, mbo- of hbo-niveau. Wanneer deze gevonden zijn zorgt men er voor dat het beste uit deze kandidaten naar boven wordt gehaald. Ook worden de kandidaten geholpen om verder te groeien en zich te ontwikkelen.

Voor Jackling Engineering zijn betrouwbaarheid en integriteit erg belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan nette omgangsvormen, een representatief voorkomen, een professionele instelling, doorzettingsvermogen, gedrevenheid en vakkennis.

Er is een breed netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Deze beschikken altijd over interessante, afwisselende en kwalitatieve projecten op verschillende gebieden in de techniek.

Jackling Engineering staat gelijk aan kwaliteit en professionaliteit in de techniek. Projecten en medewerkers worden met veel zorg geselecteerd. Bovendien doet Jackling Engineering er alles aan om de veiligheid van haar medewerkers te garanderen.


» Ga naar de website van Jackling EngineeringAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap