U bent nu hier:  Home » Techniek » CadJobs.nl

CadJobs.nl


CadJobs is specialist wanneer het gaat om het werven & selecteren, detacheren, begeleiden en verder opleiden van CAD- / Engineeringspecialisten. Dit doen zij onder voor productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Alles wat CadJobs doet is er op gericht om zo efficiënt mogelijk de juiste man op de juiste plaats te krijgen. De opdrachtgevers van CadJobs eisen een optimale bezettingsgraad. Dat wil zeggen dat zij direct willen beschikken over medewerkers met de gewenste opleiding, ervaring en motivatie voor de periode dat zij deze mensen nodig hebben. CadJobs vervult hierbij een spilfunctie. Zij zorgt er voor dat opdrachtgevers en kandidaten zo snel mogelijk tot een optimale match komen.

CadJobs is CAD onafhankelijk. Tevens worden en nauwe contacten onderhouden met verschillende CAD leveranciers en vendors. Met grote regelmaat worden in samenwerking met met leveranciers workshops georganiseerd waarbij zowel CadJobs medewerkers, werkzoekenden als werkgevers aanwezig zijn.


» Ga naar de website van CadJobs.nlAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap