U bent nu hier:  Home » Techniek » Balans Techniek

Balans Techniek


Balans Techniek is een intermediair voor middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Balans Techniek is opdrachtgevers graag van dienst met (flexibele) personeelsvoorziening. Aan de hand van de wensen van opdrachtgevers werft en selecteert men kandidaten met een (K)MBO-, HBO- of academisch werk- en denkniveau.

De kandidaten van Balans Techniek zijn actief in de volgende werkvelden: Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Bouwkunde. De vacatures die men daarbij invult zijn onder andere voor storingsmonteurs, servicemonteurs, werkvoorbereiders, calculators en tekenaars. Maar ook leidinggevenden, zoals projectbegeleiders, teamleiders, chefmonteurs, etcetera.

Balans Techniek treedt op als een professionele partner wanneer het gaat om (flexibele) arbeid.

Balans Techniek heeft haar visie en het vizier volledig gericht op het leveren van een optimale kwaliteit. Men hanteert daarom ook een open en eerlijke communicatie richting klanten. Deze gaat verder dan het zakelijke niveau. De sterke punten van ene kandidaat worden gepresenteerd, maar Balans Techniek laat ook de tekortkomingen zien.

Balans Techniek beschouwt niet alleen haar opdrachtgevers als klant maar ook haar kandidaten. Iedereen wordt fair behandeld en er wordt op een heldere en vriendelijke wijze gecommuniceerd. Dit alles om een nauwe samenwerking te creëren.


» Ga naar de website van Balans TechniekAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap