U bent nu hier:  Home » Techniek » Technicum

Technicum


Momenteel is er veel werk te krijgen in de techniek. Het gaat om een vakgebied dat erg breed is. Zo zijn de installatietechniek, elektrotechniek, elektronica, werktuigbouwkunde, de bouw, procestechniek en de Telecom vakgebieden waar Technicum actief is. Doordat Technicum vestigingen over heel het land heeft behoren ze tot de grootste bemiddelaars van technische vakmensen op VMBO- en MBO-niveau.

Op de website van Technicum zijn alle voordelen terug te vinden waarom het voordelig is om via Technicum  te werken. Tevens is er een selectie uit het vacatureaanbod terug te vinden.

Technicum is al vele jaren de grootste in haar branche. Maar wat is het voordeel daarvan voor kandidaten? Zo kunnen ze meer werk bieden, leuker werk, betere voorwaarden, meer kansen om verder te komen en ook om meer te leren. Technicum bemiddelt vooral voor technisch personeel op VMBO- en MBO-niveau. Dit doen zij voor vrijwel elk vakgebied. Men heeft twee branches waarin men gespecialiseerd is: Technicum Bouw en Technicum Telecom.

Er staat al een tijdje geen uitzendbureau meer achter de naam van Technicum. Ze doen namelijk veel meer. Zoals detachering en de Werving & Selectie voor vaste banen. Ook heeft Technicum een groot aantal vakmensen in vaste dienst. Een medewerker van Technicum begint als uitzendmedewerker. Hoe langer deze blijft werken bij Technicum des te vaster wordt zijn dienstverband.
Ook is er voor de medewerkers: Technicum Training & Opleiding. Met als doel om de vakkennis en technieken van haar medewerkers uit te breiden of te verbeteren.


» Ga naar de website van TechnicumAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap