U bent nu hier:  Home » Techniek » DPA

DPA


DPA zorgt er voor dat mensen Genieten van het leven en van hun werk. Lekker werken een prettige en gezellige werksfeer. Een plek waar men zich verder kan ontwikkelen tot een betere professional en een beter mens. Hoe dat gedaan wordt ligt aan de kandidaat zelf.

Omdat DPA over een brede ervaring beschikt binnen de wereld van de elektrotechniek, elektronica en werktuigbouwkunde beschikt. En de inzet en inzichten van haar medewerkers op de juiste manier inzet kan zij een kandidaat precies die baan aanbieden die aansluit bij zijn wensen en ambities. Een baan waarbij men zich direct op het gemak voelt. En dat zorgt voor rust ondanks de aanwezige uitdaging en hectiek.

De manier van werken van DPA wordt door haar opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Op deze manier krijgen zij een gemotiveerde kandidaat aangeleverd. Eentje die zich snel op zijn gemak zal voelen op zijn plek.

Daarom werkt DPA alleen maar met ervaren professionals vanaf MBO tot Academisch niveau. Men richt zich daarbij op projecten en (vaste) functies in Elektrotechniek, Research & Development, Elektronica, Service & Onderhoud, Werktuigbouwkunde, Technische Staf & Management.


» Ga naar de website van DPAAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap