U bent nu hier:  Home » Techniek » F.I.T. Werving en Interimmanagement

F.I.T. Werving en Interimmanagement


FIT Werving & Interim Management biedt ondersteuning aan zowel profit als non-profit, in Groningen, Friesland en Drenthe bij de invulling van de personeels en kennisbehoefte.

Daarbij richt men zich vooral op de gebieden Financieel, ICT en P&O.

FIT verzorgt adviestrajecten, biedt interim oplossingen en levert ondersteuning bij werving en selectie. Doordat ze gebruik maken van een groot netwerk in Noord-Nederland kunnen ze zeer snel de juiste oplossing bieden aan opdrachtgevers.

Dienstverlening is tegenwoordig een alledaags begrip, omdat iedereen toch klantgericht en dienstverlenend is. Echter de markt wordt steeds kritischer en veeleisender. Dienstverlening wordt steeds meer maatwerk, zowel voor het bedrijfsleven als voor de zorg en de overheid.  

FIT levert maatwerk. De wortels van FIT liggen niet voor niets in een jarenlange praktijkervaring. Er wordt meegedacht op strategisch en tactisch niveau, alleen maar om de essentie boven tafel te krijgen. De aanpak van FIT is oplossingsgericht en sluit perfect aan bij de kernwaarden, missie en visie van opdrachtgevers. FIT garandeert concrete en meetbare resultaten en geen papieren oplossingen.

FIT is een betrouwbare en flexibele partner binnen de werkgebieden waarin ze actief zijn. Er worden hoge normen gehanteerd ten opzichte van kwaliteit, vakbekwaamheid en doeltreffendheid.

De opdrachtgever staat centraal bij FIT. Men streeft er naar om het verwachtingspatroon van deze opdrachtgevers te overtreffen.


» Ga naar de website van F.I.T. Werving en InterimmanagementVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap