U bent nu hier:  Home » Techniek » TechResources

TechResources


TechResources is actief op het gebied van projectenverwerving en uitvoering op hoofdzakelijk technisch gebied. Dit doen zij aan de hand van (voornamelijk) technisch opgeleid personeel op MBO, HBO en WO-niveau met als werkgebied de gehele Nederlandse markt.

Men beschikt over een brede ervaring binnen de vakdisciplines werktuigbouwkunde, electrotechniek, industriële automatisering, maar ook in logistiek, kwaliteit, secretariaat, financiën en (interim)-management.

Ook kan TechResources voor specifieke projecten multidisciplinaire teams samenstellen.

TechResources heeft de afgelopen jaren veel tijd gestoken in haar relaties met opdrachtgevers. Dit zijn zowel kleine als middelgrote ondernemingen uit de techniek.

TechResources is actief in heel Nederland, met name in de voedingsmiddelenindustrie, de petro-chemische industrie, machinebouw, electriciteitscentrales en waterleidingbedrijven. Daarnaast voert zij opdrachten uit voor opdrachtgevers die actief zijn in de Research & Development, beheer en onderhoud gebouwen en gebouwgebonden technische installaties, zakelijke dienstverlening.

Doordat TechResources kennis en ervaring koppelt aan flexibiliteit en bereikbaarheid heeft men een combinatie gecreëerd waarmee men zeer succesvol is op de markt.


» Ga naar de website van TechResourcesAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap