U bent nu hier:  Home » Techniek » Lubron Personeel Organisatie

Lubron Personeel Organisatie


Lubron Personeel Organisatie is sinds 1997 een succesvolle speler op de technische arbeidsmarkt in Oost Nederland en Twente. Ze beschikt inmiddels over 200 medewerkers en circa 1000 opdrachtgevers in het MKB-/Grootbedrijf. Hiermee is Lubron de grootste loopbaanspecialist in de techniek in de Regio.

Lubron Personeel Organisatie is gekomen tot waar ze nu zijn dankzij haar continuïteit, de aangeboden zekerheden en met name de betrokkenheid met mensen. Het is een stabiele werkomgeving met technische uitdagingen waarbij men zich prima kan ontplooien.

Lubron Personeel Organisatie heeft zich gespecialiseerd in 28 sectoren. Deze zijn onder te verdelen in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek, Installatietechniek, Bouw- en civiele techniek, Grond-, weg- en waterbouw, Logistiek en Transport.

Daarbij levert en de volgende diensten: technisch detacheren, werving en selectie (LBO/MBO/HBO/WO), pay-roll(diverse sectoren), outplacement, re-integratie en diverse opleidings- en omscholingstrajecten (loopbaandiensten).

Lubron Personeel Organisatie is een leerbedrijf voor de Werktuigbouwkunde, Installatietechniek en Elektrotechniek en is lid van de NBBU.


» Ga naar de website van Lubron Personeel OrganisatieAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap