U bent nu hier:  Home » Techniek » Techwork

Techwork


Techwork is een onderdeel van de Eurotech Group. De specialisatie ligt bij het uitzenden en detacheren van technisch geschoold personeel uit voornamelijk Oost-Europese landen als Tsjechië« en Slowakije.
 
Technisch personeel behoort steeds meer tot de bijzondere beroepsgroep in Nederland. Er zijn maar weinig jongeren die starten met een technische opleiding. Ook is het steeds moeilijker om aan goed opgeleide medewerkers te komen. Dat is een van de redenen dat steeds meer Nederlandse bedrijven de mogelijkheden onderzoeken om gekwalificeerd personeel uit het buitenland in te huren.
 
Techwork is gericht op Nederlandse bedrijven binnen de technische sectoren. Primair ligt de focus op de metaalbranche. Er zijn veel werkgevers die problemen hebben met het vinden van geschoolde krachten die aan de slag kunnen als bijvoorbeeld CNC draaier of - frezer, lasser, bankwerker, monteur of gieterijmedewerker, elektromonteur, timmerlieden etc.
 
Er wordt bij TechWork veel aandacht besteed aan de selectie en training van de betreffende Oost-Europese medewerkers.
 
Techwork verzorgt de werving van haar medewerkers door een eigen netwerk aan kantoren die allen technische ervaring hebben. Deze kantoren bieden Techwork ondersteuning vanuit Nederland door de inzet van marketing activiteiten zoals TV reclames, billboards, advertenties etc.


» Ga naar de website van TechworkAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap