U bent nu hier:  Home » Techniek » P&T Techno BV

P&T Techno BV


Projectmanagement en constructie-engineering vereisen hooggekwalificeerd personeel. Om de wensen van opdrachtgevers goed in te kunnen vullen worden er hoge eisen gesteld aan de technische kennis van medewerkers. Daarbij is een goede selectie essentieel.
Er wordt van de medewerkers meer verwacht dan alleen een gedegen opleiding en over de beschikking over relevante praktijkervaring. Motivatie, inzicht en inzet spelen net zo'n grote rol. Ook is het belangrijk dat ze binnen de organisatie van de opdrachtgever passen.

Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een of meerdere technisch geschoolde specialisten om in te zetten bij een project kunnen terecht bij P&T Techno voor projectmedewerkers die beschikken over de juiste ervaring en deskundigheid. Wanneer de geschikte kandidaat niet in de eigen database voorhanden is wordt er met behulp van andere kanalen gezocht om de opdracht succesvol af te ronden.

P&T Techno is gespecialiseerd in project management en constructie-engineering. Dit doen zij voor de volgende sectoren: de chemische en petrochemische industrie, raffinage, farmaceutische industrie, civiele industrie, voedingsindustrie en de offshore olie- en gasindustrie. Deze bedrijfstakken verwachten goed opgeleid en deskundig personeel. De opleiding (van HBO tot universitair niveau) en ervaring van de door P&T Techno geleverde specialisten staan dan ook borg voor de goede afhandeling van projecten.

P&T Techno is pas tevreden als haar opdrachtgevers en werknemers tevreden zijn. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan een goede opvolging. Zowel bij opdrachtgevers als bij klanten, want bij P&T Techno is niemand een nummer.


» Ga naar de website van P&T Techno BVVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap