U bent nu hier:  Home » Techniek » Weteq Technical Professionals

Weteq Technical Professionals


Weteq Technical Professionals is landelijk actief met de ondersteuning en realisatie van technische projecten. Dit doen zij samen met professionals, op HBO en academisch werk- en denkniveau. Dit wordt gerealiseerd met behulp van Projectsourcing, Werving & Selectie en Advies.

Weteq Technical Professionals wil de "spin in het web" zijn. Dit wil zij doen door ondersteuning te bieden bij de realisatie van projecten in de techniek.

Weteq Technical Professionals zijn doeners en hebben daadkracht. Daarbij gaan zij volledige voor het eindresultaat bij projecten voor opdrachtgevers. De focus van de medewerkers van Weteq ligt bij het leveren van een bijdrage. Dankzij een mentaliteit van aanpakken zijn zij in staat om bij ieder project een toegevoegde waarde te leveren.

Weteq Technical Professionals zijn ondernemend. Binnen de organisatievorm van Wetq staat het ondernemerschap voor alle medewerkers centraal. De medewerkers worden geselecteerd op ondernemerschap competenties als initiatief, kansen signaleren en verantwoordelijkheid nemen.

Weteq Technical Professionals is net zo goed als haar mensen. De mensen maken het bedrijf. En dat is wat de verbinding met Weteq Professionals zo belangrijk maakt. Het is de basis voor een hecht team dat Weteq wil vormen. Voor de medewerkers is dit niet essentieel voor hun werkplezier en persoonlijke groei maar ook opdrachtgevers profiteren hiervan bij de uitvoer van hun projecten.


» Ga naar de website van Weteq Technical ProfessionalsAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap