U bent nu hier:  Home » Techniek » Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap


Er zijn maar weinig organisaties die zo flexibel zijn als Werk & Vakmanschap. Afhankelijk van de wens van de klant (opdrachtgever èn kandidaten) wisselt Werk & Vakmanschap van rol: opleider, werkgever, coach of verzuimbegeleider.

Er is een vast rol en dat is die van regisseur. En die rol is precies op het lijf geschreven van Werk & Vakmanschap. Ze zorgen voor rust tijdens de hectiek van alledag. Dit doen zij door werk uit handen te nemen. Werk & Vakmanschap is meer dan alleen een intermediair omdat zij meer tot stand brengen dan alleen contacten. Nadat het contact gelegd is begint het echte werk. Voor opdrachtgevers als verlengstuk van de afdeling P&O en voor kandidaten als 'meedenkend voorman'.

De kracht van Werk & Vakmanschap ligt bij het feit dat zij dankzij hun positie als werkgeversplatform een unieke positie hebben op de arbeidsmarkt voor technisch personeel. Dit zorgt er voor dat zij vraag en aanbod op een goede manier bij elkaar kunnen brengen. Hiervan profiteren de (lid) bedrijven, kandidaten maar ten slotte ook de technische sector als geheel.


» Ga naar de website van Werk en VakmanschapAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap