U bent nu hier:  Home » Techniek » Otter-Westelaken

Otter-Westelaken


Otter-Westelaken heeft als organisatie een eigen gezicht. Doordat ze een complete dienstverlening aanbieden zijn zij voor haar opdrachtgevers van toegevoegde waarde. Dit geldt voor zowel uitzending als detachering van deskundige vakkrachten.

Otter-Westelaken is dankzij de flexibiliteit van zowel de eigen organisatie als die van haar kandidaten een uiterst krachtige partner. Dit is een van de redenen dat Otter-Westelaken gezien wordt als een toonaangevende organisatie binnen de detachering- en uitzendwereld. De specialisatie ligt bij het technisch personeel. Otter-Westelaken kan men kenmerken als betrouwbaar en deskundig. Daarnaast sluiten de individuele kwaliteiten, vakbekwaamheid en ambities van de medewerkers perfect aan bij de persoonlijke wensen de opdrachtgevers. Otter-Westelaken biedt vertrouwen. Dat wat nodig is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Dit vertrouwen blijft omdat men zich enkel richt op kwaliteit, vakkennis en persoonlijk contact. De partner met de juiste kennis van zaken.

Doordat Otter-Westelaken over ruime, jarenlange ervaring beschikt staat zij garant voor de kwaliteit die opdrachtgevers mogen verwachten. In combinatie met de benodigde kennis van zaken zorgt dit er voor dat Otter-Westelaken de juiste partner is om mee in zaken te gaan. Zij hebben op het gebied van technisch personeel voor zowel korte als de langere periode een uitstekende naam opgebouwd.

Kortom: Otter-Westelaken is bekend binnen technische wereld, de wereld van haar opdrachtgevers. Daarom kan Otter-Westelaken de geschikte en gespecialiseerde vakmensen aanbieden waar haar opdrachtgevers naar op zoek zijn. Ook kunnen zij versterking inzetten op het moment dat dit nodig is.


» Ga naar de website van Otter-WestelakenAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap