U bent nu hier:  Home » Studenten » Stageplaza

Stageplaza


Stageplaza zorgt dat opdrachtgevers en stagiaires elkaar steeds sneller en makkelijker kunnen vinden. Dagelijks wordt de site aangevuld met nieuwe stages en afstudeeropdrachten en werkgevers vinden altijd de geschikte kandidaat voor hun stageplek. De database wordt dagelijks aangevuld met zo´n 200 studenten die op zoek kunnen naar een stageplek. Daarom is Stageplaza ook marktleider wat betreft online-bemiddeling tussen werkgevers en stagiaires.

Gratis voor studenten
Studenten kunnen via Stageplaza gratis aan een stageplek komen. Jaarlijks doen duizenden studenten dit voor een satgeplek in binnen/ of buitenland.
Bovendien staat Stageplaza stagiaires ook tijdens en na de stage bij met raad en daad. Voor elke stage op elk niveau is Stageplaza de partner met expertise.
 
Voordeel voor bedrijven
Stageplaza wordt gezien als een betrouwbare en professionele partner voor het vinden van de beste stagiaires. De kosten zijn vastgesteld op een vast bedrag per geplaatste stage. Voor werkgevers die op zoek zijn naar meerdere stagiaires zijn voordelige pakketten ontwikkeld.


» Ga naar de website van StageplazaAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap