U bent nu hier:  Home » Studenten » Vacatures.ROC

Vacatures.ROC


In 1998 werd de Stichting ROC.nl in het leven geroepen. Ons doel is van meet af aan geweest om het onderwijs toegankelijker te maken, om het educatieve landschap in kaart te brengen voor een zo breed mogelijk publiek. Het internet is daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Onze bezoekers kunnen actief op zoek gaan naar de informatie die zij nodig hebben voor hun opleiding, stage of toekomstige carrière. 


Zo kun je bij ons een test doen om te kijken waar je talenten en interesses liggen. Dit kan helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Ook biedt ROC.nl een overzicht van alle opleidingen op elk niveau en de meest actuele stageplekken en vacatures. En om een duidelijk beeld te krijgen van een beroep kun je Beroep in beeld raadplegen, waar filmpjes in staan van de meest uiteenlopende vakgebieden. Daarnaast kun je bij ons terecht met al je vragen en klachten over je opleiding of stageplek. 

ROC.nl is een onafhankelijke stichting, wat betekent dat we geen spreekbuis zijn van de overheid of van onderwijsinstellingen. Wij richten ons op de belangen van de consument. En dat doen wij blijkbaar goed omdat we bijna 2 miljoen mensen per jaar kunnen bedienen en het aantal groeit nog steeds. Wij doen ons best om voor hen de meest relevante en actuele informatie op een rijtje te zetten. Daarbij is onze blik op de toekomst gericht en houden we de nieuwste ontwikkelingen van nieuwe media en informatievoorziening in de gaten.

Naast ROC.nl hebben we een andere portal gelanceerd, www.opleidingenwerk.nl. Om de informatiedrempel van jongeren te verlagen bieden wij zoveel mogelijk beeldmateriaal aan. Want één beeld zegt meer dan duizend woorden. Toch maken wij geen onderscheid op leeftijd. Of je nu acht of tachtig jaar bent, voor opleiding en beroep slaag je bij ROC.nl!


» Ga naar de website van Vacatures.ROCAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap