U bent nu hier:  Home » Regionaal » Vakwerk

Vakwerk


Vakwerk biedt diensten op het gebied van uitzending, detachering, mobiliteitsbevordering en payrolling vanuit haar kantoor in Valkenswaard. Tevens vindt er advisering plaats ten aanzien van organisatorische en financiële aspecten van flexibele arbeid. Vakwerk Uitzendgroep wordt gekenmerkt door een hoge graad van kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstbaarheid. Men garandeert een bereikbaarheidsservice van 24 uur per dag / 7 dagen per week.

Vakwerk Uitzendgroep geeft haar opdrachtgevers de garantie dat zij de juiste "pionnen"op de goede plek zullen neerzetten. Er wordt meegedacht in het bedrijfsproces. Dit doet men door de geleverde kandidaten vooraf middels intakegesprekken te controleren. Door de persoonlijke inleving weet men zeker dat de juiste kandidaat op de juiste plek terecht komt.

Ook verzorgt Vakwerk cursussen zodat kandidaten bij de tijd blijven m.b.t. de gevraagde kwalificaties. Allemaal om een goede invulling te verzorgen van een vacature. Kandidaten hebben de garantie van leuk werk, bij een door Vakwerk geselecteerd bedrijf. Dit bedrijf moet passen bij de door de kandidaat opgegeven persoonlijke wensen, met een daarbij behorend goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.


» Ga naar de website van VakwerkAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap