U bent nu hier:  Home » Regionaal » Netlijn Personeel

Netlijn Personeel


Netlijn maakte van oorsprong deel uit van een softwarebedrijf, maar is in 2000 overgenomen. Na deze overname is een geheel nieuw concept ontwikkeld waardoor Netlijn net iets anders is dan haar concurrenten.  
 
Bij Netlijn staat het genereren van langdurige matches tussen kandidaat en werkgever centraal. Men baseert een succesvolle match niet op een overeenkomst tussen functie-eisen en cv, maar de overeenkomst tussen bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat is belangrijk.
 
Netlijn heeft zich inmiddels bij haar opdrachtgevers bewezen als betrouwbare partner. Met het gevolg dat Netlijn inmiddels beschikt over 4 vestigingen in Nederland.

Vandaag de dag is personeel de kritische succesfactor. Het is bepalend voor de groei en winstgevendheid van een onderneming.
Netlijn is van mening dat een werkgever randvoorwaarden dient te scheppen waarin werknemers kunnen excelleren. Zowel op het werk, als privé. En dat stopt niet bij goede arbeidsvoorwaarden en voorzieningen. Die moeten zelfs vanzelfsprekend zijn. Een werkgever dient te zorgen voor continue begeleiding, opleiding, de beste randvoorwaarden en een vangnet voor fouten die gemaakt worden.
 
Ten slotte. Netlijn geeft medewerkers vertrouwen. Medewerkers wordt de mogelijkheid en verantwoordelijkheid geboden om de gestelde doelen om de eigen manier te halen. Een medewerker van Netlijn wordt gekenmerkt door ambitie,  gedrevenheid, teamgeest en integriteit.


» Ga naar de website van Netlijn PersoneelVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap