U bent nu hier:  Home » Regionaal » Zebra Uitzendburo

Zebra Uitzendburo


Zebra Uitzendburo biedt personele diensten aan in de IJmond. Dankzij een combinatie van jarenlange praktijkervaring in het bedrijfsleven en uitzendwezen beschikt Zebra Uitzendburo B.V. over de juiste kennis om het bedrijfsleven van dienst te zijn.

Zebra Uitzendburo is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar door haar unieke 24 uurs-service. Er wordt gemotiveerd en gekwalificeerd personeel geleverd op zowel hoger als lagerniveau. Dit wordt gedaan voor verschillende sectoren. Hierbij valt te denken aan administratie, bouw, horeca, industrie, schoonmaak en techniek.
 
Zebra Uitzendburo neemt haar opdrachtgevers veel werk uit handen door de levering van gemotiveerde kandidaten. Doordat zij hier veel middelen voor hebben wordt aan een opdrachtgevers altijd een of meer geschikte kandidaten gepresenteerd. Daarnaast worden ook alle bijkomende administratieve taken uit handen genomen.
 
Het motto van Zebra Uitzendburo is persoonlijke betrokkenheid. Na de eerste werkdag van een kandidaat wordt met zowel opdrachtgever als kandidaat contact opgenomen om de wederzijdse ervaringen te bespreken. Mocht deze ervaringen niet positief zijn dan zal er zo snel mogelijk een passende oplossing geboden worden.


» Ga naar de website van Zebra UitzendburoAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap