U bent nu hier:  Home » Regionaal » Zaankracht Uitzendburo

Zaankracht Uitzendburo


Zaankracht Uitzendbureau is in 1983 op de arbeidsmarkt gestart in de regio Zaandam en heeft sinds 2006 haar werkgebied uitgebreid naar de regio Amsterdam en Schiphol.
De kracht van Zaankracht schuilt in haar kwaliteit en flexibiliteit. Hierdoor kan men adequaat reageren op vraag en aanbod vanuit het bedrijfsleven.

Omdat Zaankracht Uitzendbureau regionaal actief is zijn ze in staat om kandidaten uit de directe omgeving te werven en te plaatsen. De kernactiviteiten van Zaankracht zijn gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie.
Zaankracht Uitzendbureau hanteert een uitvoerig selectieproces om zo de juiste match te kunnen maken. Naast het houden van intakegesprekken, wint men ook altijd referenties in.

Ook biedt Zaankracht Uitzendbureau diensten aan op het gebied van payrolling. Het contractbeheer en de verloning van het door de opdrachtgever geworven personeel kan volledig uitbesteed worden aan Zaankracht. De medewerkers worden uitbetaald en alle personeelsadministratieve zaken worden tegen een scherp tarief afgehandeld.

Zaankracht Uitzendbureau beschikt over een breed netwerk van kandidaten. Zo kunnen opdrachtgevers terecht voor specialisten maar ook voor onderstaande functies biedt Zaankracht kandidaten aan
- Administratief personeel;
- Bouw personeel;
- Industrie personeel;
- Technisch personeel.


» Ga naar de website van Zaankracht UitzendburoAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap