U bent nu hier:  Home » Regionaal » Careermaker

Careermaker


Careermaker wordt gekenmerkt door professionaliteit en ambitie. Het is meer dan een bedrijf dat vakbekwame arbeidskrachten levert. Het gaat om de toegevoegde waarde, een waarde die leidt tot een lange termijn relatie, zowel met kandidaat als opdrachtgever.

Op welke manier uit zich dit?
- Kandidaten worden daadwerkelijk een stap verder geholpen in hun carrière, en vooral te helpen bij het verder ontwikkelen van hun talenten en mogelijkheden.
- Aan opdrachtgevers wordt niet alleen kennis en vakbekwaamheid geleverd, maar er wordt ook daadwerkelijk meegedacht om maatwerk te kunnen leveren. En deze samenwerking stopt niet als er een arbeidsovereenkomst is getekend.

De groei van Careermaker is met name te danken aan haar medewerkers. Deze mensen nemen iedere mogelijke opdracht serieus en pakken deze kans met beide handen aan. Medewerkers die gedreven zijn en die professioneel genoeg zijn om het juiste evenwicht te bepalen tussen een persoonlijke en zakelijke benadering. Careermaker heeft een open, directe, collegiale cultuur waarbinnen de medewerkers optimaal kunnen functioneren. Daarnaast zijn deze medewerkers zeer bekend met de lokale arbeidsmarkt, zowel in regio Rotterdam als Amsterdam, Haaglanden en Arnhem-Nijmegen.


» Ga naar de website van CareermakerAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap