U bent nu hier:  Home » Overig » OOCC

OOCC


OOCC is de Stichting Opleidings-en Ontwikkelingsfonds Call Centers en is opgericht in 1998. Het OOCC is actief als sectorfonds met bestuurlijke vertegenwoordiging (op paritaire basis) van werkgevers en werknemers binnen de callcenter sector. Het fonds zorgt voor het aantrekken van nationale en internationale subsidiegelden ten behoeve van arbeidsmarkt-gerelateerde projecten binnen de Nederlandse callcenter sector.

Lag de focus binnen de sector vooral bij het stimuleren van instroom van kwalitatief hoogwaardige personeel in een snel groeiende sector met een uiterst arbeidsintensief karakter, tegenwoordig is deze verschoven naar het behouden van personeel. Dit wordt gedaan door middel van het aanbieden van (op)scholings- en carrièremogelijkheden, verbetering van arbeidsomstandigheden, stimuleren van preventie- en re-integratiebeleid.

Tevens zal de focus van OOCC verschuiven naar projecten die te maken hebben met employability, empowerment, keten- omkering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit moet er voor zorgen dat het werken in een callcenter aantrekkelijker wordt, waardoor uitval en de uitstroom van personeel wordt beperkt.


» Ga naar de website van OOCCVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap