U bent nu hier:  Home » Overig » Deenik Krebbers & Partners

Deenik Krebbers & Partners


Een goede werknemer is goud waard. Een juiste inschatting van de kwaliteiten van potentiële medewerkers is een van de kernkwaliteiten van Deenik Krebbers & Partners.

Om een duidelijk en compleet beeld te kunnen krijgen zal er naast een onderzoek naar capaciteiten, vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken bij de kandidaat, ook een onderzoek plaatsvinden naar de bedrijfscultuur. Deze onderzoeken zorgen voor een optimaal resultaat.

Deenik Krebbers & Partners maakt hierbij gebruik van wetenschappelijke betrouwbare en valide no-nonsense testinstrumenten. Deze hebben snel effect en zijn praktisch inzetbaar. Hiermee kan dus al in een vroeg stadium duidelijk gegeven worden over een mogelijk match tussen beide partijen. Naast professionaliteit en zorgvuldigheid, is ook een vlotte procedure een duidelijk kenmerk van Deenik Krebbers & Partners. Individuele assessments worden afgenomen door gekwalificeerde NIP psychologen die Deenik Krebbers & Partners in dienst heeft.

Er wordt naast de functiespecifieke eisen, ook extra aandacht besteed aan de psychische draagkracht van de kandidaat. Deze moet natuurlijk óók voor de lánge termijn in staat zijn om uitstekend te kunnen blijven functioneren. Wat inhoudt dat belangrijke eigenschappen als ambitie, vitaliteit, evenwichtigheid en een positieve levenshouding ook kritisch bekeken zullen worden.


» Ga naar de website van Deenik Krebbers & PartnersVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap