U bent nu hier:  Home » Overheid » Bureau Bob

Bureau Bob


Bureau Bob bemiddelt voor zowel tijdelijke als vaste banen op HO en WO niveau op ruimtelijk en economisch terrein. Daarbij zetten zij de trend de vakgebieden: Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken, Volkshuisvesting en Vastgoed/Planeconomie.
De kandidaten van Bureau Bob hebben ervaring met geografie, planologie of ruimtelijke economie afgerond op zowel startend als ervaren niveau.

Bureau Bob is landelijk actief voor onderzoeks- en adviesbureaus, gemeenten, provincies, ministeries, kamers van koophandel, vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen. Zij bemiddelen onder andere voor deze opdrachtgevers bij management, beleid, projectuitvoering, onderzoek en advies.

Via detachering en werving & Selectie plaatst Bureau Bob haar kandidaten bij haar opdrachtgevers. Bij detachering komt de kandidaat op tijdelijke basis in dienst bij de opdrachtgever. Na afloop van deze periode bestaat de mogelijkheid om de kandidaat vast in dienst te nemen. Dit is ideaal bij ziektevervanging of projectmatige klussen, maar ook bij structurele vacatures. Bij werving & selectie wordt de kandidaat direct in dienst genomen door de opdrachtgever. Een goede optie bij vacatures waarbij meer ervaring is vereist.


» Ga naar de website van Bureau BobVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap