U bent nu hier:  Home » Onderwijs » Werken bij Hogescholen

Werken bij Hogescholen


Zestor is actief als arbeidsmarkt- en opleidingsfonds voor het hoger beroepsonderwijs. Die doen zij door beleidsvorming en -maatregelen te stimuleren rond de mobiliteit en employabiliteit van hogeschoolmedewerkers. Met dit fonds kunnen onderzoeken en instrumenten middels subsidies ingezet worden om Hogescholen in staat te stellen om hun arbeidsmarkt- en personeelsbeleid goed af te stemmen op deze tijd.

Zestor verenigt de gezamelijke partners van het CAO-overleg HBO: zes leden namens en vanuit de cao-partijen vormen het bestuur. Dit bestuur heeft ondersteuning van een bureau werkzaam is aan zeer diverse projecten en activiteiten op de kerngebieden onderzoek en instrumentontwikkeling, deskundigheidsbevordering en reïntegratie.

Zestor is op sectorniveau actief en dient daarmee de gezamelijke belangen van hogescholen. Wanneer individuele hogescholen noodgedwongen gezamenlijk moeten optreden, zorgt Zestor voor coördinatie en monitoring. Ook zorgt dit Fonds voor een zorgvuldige vertaling van algemene trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt- en personeelsbeleid naar bruikbare kennis en instrumenten voor het HBO én zorgt zij voor kennisuitwisseling tussen de hogescholen zelf.


» Ga naar de website van Werken bij HogescholenAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap