U bent nu hier:  Home » Onderwijs » Stichting ROC

Stichting ROC


Stichting ROC is gestart in 1998 met als doel het onderwijs beter toegankelijk te maken en het publiek beter bekend te maken met het educatieve landschap. Stichting ROC maakt daarbij dankbaar gebruik van het internet. Bezoekers van de site kunnen zoeken naar de informatie die ze nodig hebben voor hun opleiding, stage of toekomstige carrière.

Een mogelijkheid is om via de site een test te doen om te bepalen waar je talenten en interesses liggen. Dit helpt je bij het maken van je studiekeuze.

Tevens biedt de site een overzicht met alle opleidingen per niveau, de meest actuele stageplekken en vacatures. Per beroep kun je filmpjes bekijken om een beeld te krijgen van het beroep naar keuze.

Ook kun je bij Stichting ROC terecht voor vragen en klachten over je opleiding en /of stageplek.

Stichting ROC is actief als onafhankelijke stichting. Dit houdt in dat ze niet als spreekbuis fungeren voor overheid of onderwijsinstellingen. De belangen van de consument staan voorop. Jaarlijks bedient Stichting ROC ruim 2 miljoen mensen en dit aantal is nog steeds groeiende.
Stichting ROC is dagelijks bezig om alle relevante en actuele informatie zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Dit doen zij door oog te hebben voor ontwikkelingen van nieuwe media.

Op Opleidingenwerk.nl heeft Stichting ROC een nieuw platform geopend om jongeren meer informatie te bieden. Om dit laagdrempelig te houden wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal.


» Ga naar de website van Stichting ROCAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap