U bent nu hier:  Home » Milieu-Agri-Food » CLS Services

CLS Services


CLS Services is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de recruitment van professionals met ervaring in de chemie of life sciences. CLS Services heeft veel ervaring met de wetenschappelijke wereld, management, outsourcing, carrier begeleiding en coaching. CLS Services  heeft dus een gedegen kennis van de markt en spreekt haar taal. Dankzij een groot netwerk worden alleen de beste kandidaten geselecteerd die voldoen aan de eisen van opdrachtgevers.

Diegene die als professional op zoek is naar een baan binnen deze vakgebieden kunnen profiteren van de service die CLS Services aanbiedt. Ze beschikken over een breed aanbod van vacatures bij verschillende werkgevers. CLS Services weet wat haar kandidaten kunnen en in welke positie zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Opdrachtgevers waarderen de betrokkenheid, professionaliteit en flexibiliteit van CLS Services. De kandidaten hebben waardering voor de zorgvuldige begeleiding en persoonlijke aanpak. CLS Services verzorgt niet alleen de opvulling van vaste banen, maar regelt ook de outsourcing voor haar opdrachtgevers.


» Ga naar de website van CLS ServicesVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap