U bent nu hier:  Home » Milieu-Agri-Food » P&O Services

P&O Services


Het kan voorkomen dat werkgevers en werknemer uit elkaar moeten of geconfronteerd worden met een gewijzigde situatie. P&O Services Groep is er voor overheidsinstellingen, waar deze problematiek zich. Ze biet oplossingen die postief uitpakken voor beide partijen, ook omdat P&O Services Groep als spin-off van de overheid deze markt perfect kent.

Problematiek met betrekking tot personeel wordt op een praktische en creatieve manier opgelost. De in-, door- en uitstroom van personeel wordt op een soepele manier geregeld dankzij een omvangrijk HR-Management dienstenpakket. Men zorgt er voor dat beide partijen de samenwerking op een positieve manier beëindigen of dat beide partijen de nieuwe samenwerking op een positieve manier inzetten. Omdat P&O Services Groep is aangesloten bij het ABP pensioenfonds is men ook arbeidsvoorwaardelijk vergelijkbaar.

Mensen staan in de visie van P&O Services Groep centraal, omdat deze mensen pas echt tot hun rechts wanneer er niets de ontwikkeling in de weg staat. Daar wordt volop in geïnvesteerd met als gevolg een inzet die betrokken is en met oprechte belangstelling. Creatief maar wel afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers.


» Ga naar de website van P&O ServicesVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap