U bent nu hier:  Home » Media » Select AV Personeel

Select AV Personeel


De mediawereld en met name de AV-branche is constant in beweging. Zowel op technisch als op personeelsgebied. Dit laatste is een gevolg van steeds scherpere voorwaarden in wetgevingen die in relatie staan tot arbeidstechnische verhoudingen, met duidelijke aandacht voor een perfecte verhouding tussen vast en tijdelijk personeel.

Select AV beschikt over voldoende kennis, ervaring en capaciteiten om daarin de juiste oplossing voor haar opdrachtgever aan te geven.

Select AV is ruim 30 jaar aanwezig op de markt van flexibele personeelsbemiddeling en staat bekend als een up-to-date productie/planbureau.

Voor zowel kandidaten die willen werken op uur- en projectbasis als voor freelancers. Deze kandidaten worden gevolgd met het `follow me system'. Met dit bestand is altijd bekend waar een kandidaat actief is en wanneer deze beschikbaar is. Tevens verzorgt Select AV de operationele en administratieve afhandeling, waaronder ook de pay-roll service.

Kennis van en ervaring op de markt, een goede planning en uiterst zorgvuldige bemiddeling zijn de startpunten voor een succesvolle personeelsinvulling.
Select AV denkt met u mee en draagt oplossingen aan voor uw problemen. Van operationeel technisch personeel en producers tot regisseurs, freelancers of secretarieel en management personeel. Select AV bemiddelt personeel over de volle breedte.

Select AV is zeer zorgvuldig in haar selectie van kandidaten en levert vakwerk door goed te luisteren naar de specifieke functie eisen. Dit zorgt voor constante kwaliteit van dienstverlening. Deze kwaliteit wordt door AV Select ook aan haar dienstverlening gekoppeld.


» Ga naar de website van Select AV PersoneelAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap