U bent nu hier:  Home » Bouwnijverheid » Bureau Bob

Bureau Bob


Bureau Bob bemiddelt op ruimtelijk en economisch terrein in de volgende vakgebieden: Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken, Volkshuisvesting en Vastgoed/Planeconomie. Zij doen dit voor tijdelijke en structurele vacatures op HBO- en WO-niveau.

De voorgestelde kandidaten beschikken veelal over een studie geografie, planologie of ruimtelijke economie. Dit kan zijn van startend tot een uitgebreide ervaring op uw vakgebied. Bureau Bob  heeft momenteel de beschikking over ruim 150 kandidaten die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn.

Bureau Bob heeft opdrachtgevers onder onderzoeks- en adviesbureaus, gemeenten, provincies, ministeries, kamers van koophandel, vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen. Bij deze opdrachtgevers wordt bemiddeld voor mensen op het gebied van management, beleid, projectuitvoering, onderzoek en advies.

Bureau Bob biedt arbeidsbemiddeling in detachering en werving & selectie. In het geval van detachering krijgt de kandidaat een arbeidscontract en gaat aan de slag bij de opdrachtgever. Deze is ook voor de dagelijkse aansturing verantwoordelijk. Na deze periode kan de kandidaat in dienst treden bij de opdrachtgever. Dit is een idealer oplossing bij ziektevervanging of projectmatige klussen, maar ook bij structurele vacatures.

Bij werving & selectie komt de kandidaat direct in dienst bij de opdrachtgevers. Dit gebeurt vaak bij functies waar meerder jaren werkervaring vereist is.


» Ga naar de website van Bureau BobVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Bouwvacatures
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap