U bent nu hier:  Home » Bouwnijverheid » EMS-uitzendgroep

EMS-uitzendgroep


EMS-uitzendgroep heeft zich gespecialiseerd in internationale personeelsdiensten. Deze specialisatie heeft men verkregen door het aanbieden, vinden en plaatsen van personeel buiten de landsgrenzen.

EMS-uitzendgroep biedt opdrachtgevers diensten aan in de volgende sectoren: - de bouw; - industrieel(dat meerdere sectoren omvat van voedingsindustrie tot metaal); - hospitality (horeca, recreatie, cruisepersoneel, toerisme). Er worden kostenbesparende all-in oplossingen aangeboden met behulp van specialistische vaardigheden. Dit om in de specifieke personeelsbehoeften van opdrachtgevers te kunnen voorzien.

EMS-uitzendgroep is actief in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zuid Afrika. Daarnaast werken zij met opdrachtgevers die gevestigd zijn binnen de huidige Europese Unie. Naast het uitzenden en detacheren van personeel is

EMS-uitzendgroep ook actief op het gebied van werving & selectie en payrolldiensten. EMS-uitzendgroep heeft dankzij haar betrokkenheid, inzet en kwaliteit alleen maar lange termijn relaties op kunnen bouwen met haar opdrachtgevers en kandidaten.


» Ga naar de website van EMS-uitzendgroepVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Bouwvacatures
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap