U bent nu hier:  Home » Management » Werkweb Adviesgroep

Werkweb Adviesgroep


Het succes van iemand in een leidinggevende en/of commerciële functie hangt onder andere af van ervaring, vaardigheid, persoons- en gedragskenmerken. Zaken worden gedaan door mensen en dat is iets waar Werkweb Adviesgroep zich in heeft gespecialiseerd en ook in zal blijven verdiepen. Het resultaat van werk is niet afhankelijk van wat er gedaan wordt maar hoe het gedaan wordt. de wijze waarop emotionele intelligentie, het gedrag, ambities en drijfveren van mensen aansluiten bij een organisatie, bepalen uiteindelijk het succes.

Herkennen
De medewerkers van Werkweb kunnen als geen ander leidinggevend en/of commercieel talent herkennen. Dit doen zij door inzichtelijk te maken, welke kwaliteiten een (toekomstige) commerciële medewerker of manager een organisatie te bieden heeft. En vooral hoe iemand zich in bepaalde situaties gedraagt. En waarom?

Erkennen
Met behulp van de spiegelanalyses  wordt in beeld gebracht hoe iemand reageert in een bepaalde situatie. Hiermee kan een beter inzicht verkregen worden in iemands (te verwachten) gedrag. Dit kan gebruikt worden om een beeld te vormen van de ideale teamsamenstelling.

Kennen
Ten slotte geeft Werkweb inzicht in wat iemand drijft. Wat zijn belangrijke zaken en in welke werksituaties hij in actie komt. Hiermee kan in kaart gebracht worden wat (toekomstige) commerciële medewerkers motiveert. Dit geeft de leidinggevende concrete handvatten.


» Ga naar de website van Werkweb AdviesgroepVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap