U bent nu hier:  Home » Management » W&S Transition- en Interimmanagement

W&S Transition- en Interimmanagement


W&S Transition- en Interimmanagement treedt op als onafhankelijk bureau voor tijdelijk management. Al ruim 25 jaar worden opdrachten binnen het bedrijfsleven, de overheid, de gezondheidszorg en de not-for-profitsector uitgevoerd.

De kracht van W&S Transition- en Interimmanagement ligt bij het oplossen van tijdelijke managementproblemen op top en hoger kader niveau. Zo zijn er voor verschillende opdrachtgevers uitgebreide en ingrijpende reorganisaties en fusies gerealiseerd, is het rendement sterk verbeterd en zijn operationele managementproblemen opgelost.

W&S Transition- en Interimmanagement werkt samen met een groep associates en zelfstandige interimmanagers. Hiermee kunnen zij aan opdrachtgevers altijde de perfecte match aanbieden. De interimmanagers van W&S Transition- en Interimmanagement beschikken over zeer veel ervaring in verschillende organisaties en vakdisciplines en hebben bewezen managementkwaliteiten.

W&S staat voor:
Resultaat
er wordt gewerkt aan de hand van heldere plannen van aanpak en men committeert zich aan een prestatie gerelateerde beloning.

Kwaliteit
Er wordt een serieuze intake gehouden zodat er een perfecte match kan plaatsvinden tussen organisatie en interim-manager. Er wordt gewerkt volgens een ISO gecertificeerde werkwijze.

No-nonsens aanpak
problemen worden slagvaardig en pragmatisch aangepakt omdat W&S Transition- en Interimmanagement weet wat wel en wat niet werkt. Ze willen zich dan ook bij iedere opdracht zo snel mogelijk overbodig maken.

Transparantie
De werkwijze van W&S Transition- en Interimmanagement heeft als basis 25 jaar ervaring met interim-opdrachten. Alle instrumenten die worden gebruikt hebben een bewezen nut en maken de inzet van interimmanagement voor de opdrachtgever beheersbaar en inzichtelijk.


» Ga naar de website van W&S Transition- en InterimmanagementVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap