U bent nu hier:  Home » Landelijk vacaturebank » OpleidingenWerk.nl

OpleidingenWerk.nl


Voor ROC maakt het niet of iemand 8 of 80 is, iedereen slaagt er voor een opleiding.

In 1998 is de stichting ROC opgericht. Met als doel het onderwijs toegankelijker te maken en het educatie landschap voor iedereen beter in kaart te brengen. Internet is hier een uitstekend medium voor. Bezoekers van de site kunnen actief op zoek naar informatie over opleidingen, stages of een toekomstige carrière.

Op de site kan een test gedaan worden waar iemands talenten en interesses liggen. Dit kan helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Ook biedt ROC een overzicht van alle opleidingen op elk niveau en de meest actuele stageplekken en vacatures.
Per beroep is het mogelijk om filmpjes te bekijken die een duidelijk praktijkbeeld geven. Ook kun je via de site terecht als een kandidaat vragen en klachten heeft over zijn opleiding of stageplek.

ROC is een onafhankelijke stichting, hierdoor zijn zij geen spreekbuis zijn van de overheid of van onderwijsinstellingen. Men richt zich enkel op de belangen van de consument. Ze doen dit jaarlijks voor ruim 2 miljoen mensen.

ROC is constant bezig om de meest relevante en actuele informatie op een rijtje te zetten. Dit doen zij met het oog op de toekomst en worden trend en ontwikkelingen van nieuwe media en informatievoorziening scherp in de gaten gehouden.

Het nieuwe portaal van ROC is Opleidingenwerk.nl. Deze laagdrempelige site biedt veel beeldmateriaal omdat één beeld meer zegt dan 1000 woorden.

Klik op onderstaande link om direct naar de nieuwe portaal te gaan.


» Ga naar de website van OpleidingenWerk.nlAdvertenties

Vacant
Career-Jet, overzicht vacatures
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap