U bent nu hier:  Home » Landelijk Werving & Selectie » SAM Headhunting

SAM Headhunting


SAM Headhunting bestaat uit een groep Europese bedrijven die gespecialiseerd zijn in Werving en Selectie. Deze groep bereidt haar activiteiten naar zorgvuldig gekozen delen van de wereldmarkt.

Als sinds de oprichting in 1993 worden er opdrachten uitgevoerd voor zeer uiteenlopende internationale bedrijven. Van kleine starters met een paar werknemers tot grote bedrijven met duizenden mensen in dienst.

SAM Headhunting is altijd het startpunt geweest bij de vorming van een nieuw soort managementbedrijf, wat gekenmerkt wordt door effectiviteit en betrokkenheid. Dit is mogelijk gemaakt door een partnerstructuur en door de inzet van nieuwe technologie.

Deze formule is de basis van een effectieve organisatie. Alle medewerkers werken van huis uit en moeten allemaal hun eigen salaris verdienen. Deze werkwijze zorgt voor meer effectiviteit en uitzonderlijk lage vaste kosten. Dit zijn alleen voor voordelen waar opdrachtgevers van profiteren. Ook zorgt deze werkwijze er voor dat Sam flexibel kan opereren. Er is geen zware organisatiestructuur en er kan altijd snel gereageerd worden op nieuwe mogelijkheden.


» Ga naar de website van SAM HeadhuntingVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap